неділя, 30 жовтня 2022 13:49

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОП назвали "основний момент" падіння режиму Путіна

В ОП назвали "основний момент" падіння режиму Путіна
Російського диктатора Володимира Путіна можуть відсторонити від влади, ймовірно, 2023 року. Фото: eastnews.ua

У Російській Федерації вже виникають внутрішні конфлікти.

А після тактичних поразок окупантів на полі бою у державі-загарбниці швидко почнуться незворотні процеси. Імовірно, уже 2023 року з'явиться особа, яка тимчасово виконувати обов'язки президента РФ. Такі сподівання висловив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Класичний радянський культ особистості (Путіна. – Gazeta.ua) вже помер. Це лише питання часу, коли він (режим Путіна. – Gazeta.ua) почне падати", – зазначив він.

Радник глави ОП сказав, що в недалекому майбутньому на РФ чекає революція. Він переконаний: успіхи Збройних сил України, зокрема звільнення Луганська чи Донецька, запустять "незворотній процес швидкої трансформації політичних процесів у Росії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не звільнив генерала Лапіна, на якого "наїхав" Кадиров – розслідувачі

"Нам не треба буде заходити на територію Росії. Там революційні процеси відбуватимуться, еліта змінюватиметься. Сьогодні ми бачимо, що в еліті є певні конфлікти. Ми бачимо, що єдності немає, вчорашні фаворити, на кшталт Шойгу чи Герасимова, якого вважали іконою військової справи, падають", – зазначив Подоляк.

Додав, що внутрішній конфлікт у Росії буде яскраво вираженим, коли будуть тактичні поразки РФ на полі бою. Та навіть зараз вже є певні процеси.

"Це ключовий момент (тактичні поразки РФ на полі бою. – Gazeta.ua). Після цього швидко в Росії почнуться незворотні процеси. Ми з вами, можливо, вже 2023 року, побачимо нові прізвища людей, які тимчасово виконують обов'язки президента РФ, міністрів, побачимо конфліктні ситуацію в російських регіонах", – висловився Подоляк.

Російський диктатор Володимир Путін може не дожити до кінця війни в Україні.

Уже зараз в Росії чути активні дискусії про те, хто може прийти йому на заміну. Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Імовірних наступників нинішнього російського диктатора він при цьому не називає. Але сумнівається, що хтось після Путіна кардинально змінить позицію РФ.

Зараз ви читаєте новину «В ОП назвали "основний момент" падіння режиму Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути