Ексклюзиви
субота, 29 жовтня 2022 15:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін може не дожити до кінця війни ‒ Буданов

Путін може не дожити до кінця війни ‒ Буданов
В українській розвідці прогнозують, що російський президент Володимир Путін може не пережити поразку у війні проти України. Фото: gettyimages.com

Російський диктатор Володимир Путін може не дожити до кінця війни в Україні.

Уже зараз в Росії чути активні дискусії про те, хто може прийти йому на заміну. Про це в інтерв'ю The Drive розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Ймовірних наступників нинішнього російського диктатора він при цьому не називає. Але сумнівається, що хтось після Путіна кардинально змінить позицію РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР розказали, коли почнеться наступ ЗСУ на Крим

"Населення Росії підтримуватиме владу та її дії до самого розгрому РФ. І коли Росія програє, вони одразу почнуть говорити, що не мають до цього відношення і що їхні лідери були неправі", ‒ сказав Буданов.

За його словами, поки що Росії не загрожує державний переворот. Але він станеться дуже швидко після поразки Путіна у війні проти України.

"Я взагалі не вірю росіянам. Я не вірю, що за Путіним стоїть якась хороша людина. Але хто б не прийшов до влади, обов'язково звинуватить Путіна у всьому поганому, що було зроблено", ‒ додав Буданов.

Операція зі звільнення Херсона триватиме до кінця листопада. У місті перебувають найбільш підготовлені і найбоєздатніші російські підрозділи. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів у інтерв'ю The War Zone.

Першим кроком до переговорів із Російською Федерацією має бути вихід російських окупаційних військ із нашої території. Україна не готова говорити з президентом країни-агресорки Володимиром Путіним і загалом із таким режимом і підходом неповаги до суверенітету і свободи. Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час спілкування зі студентами і представниками професорсько-викладацького складу Єльського університету.

Зараз ви читаєте новину «Путін може не дожити до кінця війни ‒ Буданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути