вівторок, 09 липня 2019 08:31

"Усе в межах закону" - журналіста, який обматюкав Путіна, не звільнятимуть

"Усе в межах закону" - журналіста, який обматюкав Путіна, не звільнятимуть
Після лайки на Путіна талеканал "Руставі 2" підняв рейтинг. Фото: InfoFakt

Керівництво телеканалу "Руставі 2" не звільнятиме журналіста Георгія Габунію, який нецензурно вилаяв російського президента Володимира Путіна.

Гендиректор каналу Ніка Гварамія зазначив, що ціль Габунії була "легітимна", але форма, яку він використав, лише зашкодила їй, пише hromadske.ua.

Щоб покарати за інцендент, журналіста на 2 місяці відсторонили від ефіру, але після цього терміну він продовжить працювати. Таке рішення ухвалила комісія телеканалу з етики і його неможливо оскаржити.

"Щодо реакції грузинської влади. Щоб не сказав Габунія, як би це неприйнятно не було для нас, для каналу, для когось ще, це абсолютно в межах закону і Конституції. І вирішувати з цього питання може лише керівництво каналу, - підкреслив Гварамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закрили роти": журналіст вилаяв російську опозицію

За його словами, якщо глядачам не сподобається щось, то вони можуть переключити і рейтинг "Руставі 2" буде нижчим. Проте після скандального випадку популярність телеканалу швидко зростає.

Ведучий грузинського телеканалу "Руставі-2" Георгій Габунія російською мовою звернувся до президента РФ Володимира Путіна і обматюкав його. Відео поширилося у мережі Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «"Усе в межах закону" - журналіста, який обматюкав Путіна, не звільнятимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути