Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2021 08:27

У світі нові лідери Сovid-рейтингу. Де найбільше хворих

29 червня у світі діагностували понад 390 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили в Індії, Бразилії та Колумбії.

Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Велика Британія й Аргентина, свідчать дані Worldometers.

В Індії зафіксували понад 48 тис. нових інфікованих за добу, у Бразилії – понад 45 тис, а у Колумбії – майже 29 тис. випадків. Крім того, у Британії виявили понад 26 тис. хворих на коронавірусну інфекцію, а в Аргентині – понад 22 тис.

Україна з 633 випадками знаходиться на 60-му місці у світі, між Нідерландами та Грецією. Поміж країн Європи за кількістю нових хворих вона на 11-му місці.

Автор: Worldometers
 

Загалом за час пандемії у світі померли понад 3,9 млн людей, летальних випадків за добу зафіксували понад 8,5 тис. За цим показником Україна на 29-му місці у світі та на 4-му в Європі. Одужали від недуги понад 167 млн осіб, досі хворіють близько 11 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії прогнозують 1 млн жертв від Covid-19

На Кіпрі з 1 липня не вимагатимуть негативний результат Covid-тесту від щеплених українських мандрівників. Однак визнаватимуть не всі вакцини, що використовують в Україні. Зокрема, Кіпр не визнає вакцину СoronaVac, а позиція щодо препарату Covishield потребує уточнення.

Зараз ви читаєте новину «У світі нові лідери Сovid-рейтингу. Де найбільше хворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути