Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 08:20

У Росії діти на святі в садку "запалювали" під пісню про горілку, пиво і вино

У Росії діти на святі в садку "запалювали" під пісню про горілку, пиво і вино
У російській Пермі в дитсадку "Гармонія" під час святкування Масниці вихователі увімкнули дітям пісню про алкогольні напої. Фото: скріншот

У російській Пермі в одному з дитячих садків під час святкування Масниці вихователі увімкнули дітям пісню про алкогольні напої - горілку, пиво і вино.

Випадок стався у дитсадку "Гармонія". Вихованці зустрічали весну з конкурсами і піснями. На оприлюднених в мережі відеокадрах видно, як діти разом з дорослими танцюють під пісню, в якій перераховувалася алкогольна продукція. Зокрема, у ній йшлося: "Масна Масниця, весело пустували. Горілка, пиво і вино - от ми й отруїлися". Відео з дитячого свята опублікувало 360.tv.ru у Telegram.

Тим часом, методистка дитсадка у своє виправдання сказала, що під час вибору дитячих пісень на свято, деякі з них могли не дослухати до кінця. Однак, чому не уточнила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Живемо один раз": секс-скандал із російською вчителькою отримав продовження

"Почули, що пісня весела, жартівлива, і увімкнули. Найімовірніше, діти почули тільки запальний ритм і не зрозуміли слів", - сказала вона.

Як наголошується, для дитячого садка існує спеціальний перелік пісень, в який ця композиція не входить. Очільник міста, як пишуть росЗМІ вже, оголосив дві догани через інцидент.

"За результатами оперативної перевірки департаменту освіти встановлено, що дитяче свято в дитсадку організоване приватною фірмою. Проте, відповідальність за те, що відбувається на території дошкільного закладу, лежить на керівниці. Їй і завідувачці дитячим садочком буде оголошено догану", - пише одне з місцевих видань.

У російському Краснодарі завідувачка дитсадка Емма Мільнер поставила 5-річного хлопчика на коліна і наказала цілувати землю. Жінку розлютило те, що хлопчик нібито сказав, що ненавидить російську землю і росіян.

Зараз ви читаєте новину «У Росії діти на святі в садку "запалювали" під пісню про горілку, пиво і вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути