Ексклюзиви
середа, 12 лютого 2020 07:42

"Живемо один раз": секс-скандал із російською вчителькою отримав продовження

35-річну вчительку із Астраханської школи N32 РФ з поглибленим вивченням предметів фізико-математичного профілю, яка нібито займалася сексом із 15-річним учнем, звати Катерина Савінова.

Вона викладає біологію. Кандидат педагогічних наук, вчитель року в Астраханській області в номінації "Учитель-Драматург", удостоєна головного призу конкурсу "Учитель року Астрахані - 2019".

Автор: unian.ua
  Вчителька із Астраханської школи    N32 РФ   35-річна Катерина Савінову  начебто займалася сексом із 15-річним учнем
Вчителька із Астраханської школи N32 РФ 35-річна Катерина Савінову начебто займалася сексом із 15-річним учнем

За словами матері учня, уся школа вже кілька днів обговорює відео сексуального контакту між вчителькою та її сином, передає ast-news.ru.

Цей відеозапис, таємно зроблений учнями школи з-під дверей кабінету, швидко поширився в месенджері WhatsApp. На кадрах видно, як жінка в червоній сукні сидить на колінах у підлітка, цілує його в губи. На інших кадрах пара обіймається біля стіни, при цьому жінка одягнена вже в чорне плаття, але ракурс запису залишився той самий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учительку року заарештували за секс із учнем

Савінова закінчила Астраханський Державний університет в 2007 році, викладає вже більше 16 років. На її сторінці в соціальній мережі працівників освіти йдеться, що серед її захоплень - театр, басейн, прогулянки на коні, стрибки з парашутом. Вона любить активний відпочинок і любить читати.

Автор: unian.ua
  Катерина Савінова  - кандидат педагогічних наук,  удостоєна головного призу конкурсу "Учитель року Астрахані - 2019"
Катерина Савінова - кандидат педагогічних наук, удостоєна головного призу конкурсу "Учитель року Астрахані - 2019"

У розділі "Мій погляд на світ" Савінова написала: "Живемо один раз, тому треба жити яскраво і цікаво, щоб в старості було про що згадати і не соромно внукам розповісти".

Відомо, що після скандалу з відео вчителька написала заяву на звільнення. Також із посади пішла директор школи Лілія Горохова, яка протягом 24 років керувала цим освітнім закладом.

Слідчий Комітет РФ вже почав перевірку інформації про те, що вчителька школи в Астрахані вступила в інтимний зв'язок з учнем дев'ятого класу.

Зараз ви читаєте новину «"Живемо один раз": секс-скандал із російською вчителькою отримав продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути