субота, 04 листопада 2017 15:45

У Москві на акції протесту затримали кілька десятків людей
3

Фото: novayagazeta.ru

У Москві затримують учасників "Русского марша". Про це пише "Новая газета".

Цього року марш проходив на тлі затримання по всій Росії націоналістів і прихильників опозиціонера В'ячеслава Мальцева. Крім того, на хід в Любліно не допустили людей з плакатами, тому частина організаторів прийняла рішення відмовитися від акції і відвести своїх прихильників.

Повідомляється, що після зіткнення з омонівцем одна дівчина втратила свідомість. Постраждалу забрали в машину швидкої допомоги.

Також наголошується, що близько 200-300 чоловік, який йшли колоною, дійшли до місця запланованого мітингу на майданчику біля метро Братиславська, вигукуючи по дорозі "Скасувати 282-ю!", "Зупинимо геноцид!" і "Путін - злодій!". Як мінімум ще одна людина з колони був затриманий.

За словами одного з організаторів акції - лідера незареєстрованої "Партии националистов" Івана Білецького, поліція затримала щонайменше 70 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-прем'єр Росії розповів, скільки росіян підтримають Путіна

На початку жовтня на мітингах у Росії затримали 262 людини. Люди виходили на вулицю, щоб підтримати політика Олексія Навального та виступити проти чинного президента Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «У Москві на акції протесту затримали кілька десятків людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути