Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2024 08:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Трамп не зможе закінчити війну в Україні за добу - Зеленський

Трамп не зможе закінчити війну в Україні за добу - Зеленський
Колишній американський президент Дональд Трамп неодноразово заявляв, що зможе швидко припинити війну в Україні. Фото: gettyimages.com

Попри численні обіцянки, колишній американський президент Дональд Трамп не зможе за 24 години закінчити війну РФ проти України.

Претендент на пост президента США може сам приїхати в Україну й пояснити, яким чином він збирається припиняти війну. Про це в інтервʼю FOX News сказав президент України Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент запросив Трампа в Україну і пообіцяв особисто показати фронт

За словами президента, такий візит допоможе американським політикам усвідомити, хто розпочав цю війну та що відбувається.

"Хай він усе пояснить, пояснить, які у нього думки, можливо, в нього є якісь ідеї. Я не знаю. Він побачить, що відбувається, і після цього, я думаю, він змінить свою думку. Всі ми зрозуміли, що немає двох сторін у цій війні: Є тільки один ворог, і це позиція Путіна", - зазначив Зеленський.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, якщо переможе, планує жорстко погрожувати і Україні, і Росії, примушуючи держави до негайних переговорів. У цьому полягає його "мирний план", пишуть західні ЗМІ.

Трамп планує шантажувати Україну припиненням американської військової допомоги. А Росію він хоче спонукати до переговорів погрозами збільшити поставки зброї Україні.

Зараз ви читаєте новину «Трамп не зможе закінчити війну в Україні за добу - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути