понеділок, 11 червня 2018 12:50

Телефонну будку перетворили на найменший нічний клуб світу

Телефонну будку перетворили на найменший нічний клуб світу
В англійському місті Кінґсбридж стара телефонна будка потрапила у Книгу рекордів Гіннеса, як найменший у світі нічний клуб. Фото:nightparty

В англійському місті Кінґсбрідж стару телефонну будку перетворили в нічний клуб. Він потрапив в Книгу рекордів Гіннеса, як найменший у світі.

Телефонну будку обладнали автономною звуковою системою і підсвічуванням, а на довершення до стелі підвісили диско-кулю. Із комфортом відриватися в ній може лише один відвідувач. Про це пише nightparty.

Замість старого дискового телефону в будці-клубі встановили унікальний музичний автомат. Набравши на диску короткий цифровий код, відвідувач може вибрати відповідну композицію. Поставити пісню в дивовижному клубі коштуватиме 1 фунт (близько 35 грн). Всі отримані кошти спрямують в місцевий благодійний фонд для дорослих з труднощами у навчанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рекорд: створили найдовшу в Україні газету

"Ця червона телефонна будка є важливою частиною спадщини міста, і ми були сповнені рішучості зберегти її, — прокоментував член міської ради Кінґсбриджа Кріс Повей, — Нам хотілося переробити її на щось інше, що дійсно привертає увагу, тому ми придумали відкрити найменший нічний клуб у світі. Дуже важливо, що це також допоможе зібрати кошти на благодійність, яка відіграє життєво важливу роль для громади Кінґсбриджа".

Місцева рада викупила будку у телекомунікаційної компанії, яка таким чином віддала в користування вже 5 тис. старих будок. Із появою мобільних телефонів користуватися ними за призначенням перестали. Деякі зі "списаних" будок стали міні-бібліотеками або галереями, медичними пунктами, а деякі - продуктовими магазинами.

Французькі вчені побудували найменший одноповерховий будинок у світі. Довжина будівлі у ширину становить 20 мікронів, що в п'ять разів тонше від товщини людської волосини.

Зараз ви читаєте новину «Телефонну будку перетворили на найменший нічний клуб світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути