понеділок, 02 серпня 2021 01:55

США не планують оголошувати про новий локдаун - радник президента

США не планують оголошувати про новий локдаун - радник президента
Фото: Reuters

США не планують оголошувати про новий локдаун, незважаючи на сплеск захворюваності на COVID-штам Дельта. Про це заявив головний інфекціоніст США, радник президента з питань медицини Ентоні Фаучі в інтерв'ю ABC.

"Я не думаю, що ми побачимо локдаун. Я думаю, що маємо достатній відсоток людей (вакцинованих. - Ред.) в країні - недостатньо, щоб придушити спалах, - але я вірю, що достатньо, аби не дозволити нам потрапити в ситуацію, в якій ми були минулої зими", - сказав Фаучі.

На його думку, "ситуація погіршиться", адже в країні 100 мільйонів невакцинованих. Фаучі каже, що ці люди дозволяють вірусу поширюватися, що "в кінцевому підсумку впливає на всіх".

Відзначимо, що стурбованість із приводу коронавірусу зросла на цьому тижні, адже дослідження показали, що варіант Дельта може поширюватися навіть серед осіб, кого повністю вакциновано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змінили умови роботи шкіл під час посилення карантину: потрібно 80% вакцинованих

У Києві почали збирати списки працівників підприємств, установ і організації всіх форм власності критичної інфраструктури міста, які потребуватимуть спецперепусток на проїзд у громадському транспорті у разі запровадження суворого карантину.

Зараз ви читаєте новину «США не планують оголошувати про новий локдаун - радник президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути