неділя, 22 квітня 2018 11:00

Росія назвала свою версію блокування Telegram

  РосЗМІ назвали справжню причину блокування Telegram в Росії. Фото: МК
РосЗМІ назвали справжню причину блокування Telegram в Росії. Фото: МК

Справжньою причиною блокування месенджера Telegram в Росії є спроба силовиків зірвати плани Павла Дурова щодо створення власної криптовалюти на основі цієї соцмережі.

"Колеги, так історія взагалі не про це, як ви не розумієте. Вона не про ключі і тероризм. Паша Дуров вирішив стати новим Мавроді. Після запуску крипти, в Росії ми отримаємо повністю неконтрольовану фінансову систему. Це не біткоїни для маргіналів, це буде просто, надійно і безконтрольно. Це загроза безпеці країни. Вся наркота, обнал, торгівля органами піде через Пашину крипту, а він буде говорити: "Я ні до чого, забороніть слова, їх використовують терористи", - повідомляють росЗМІ з посиланням на лист, підписаний співробітником 12-го центру ФСБ Романом Антіпкіним.

Реальність листа підтвердили федеральний чиновник і топ-менеджер одного з операторів зв'язку. Сам лист надіслано з пошти в домені 12center.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії зросло використання Telegram після блокування - аналітики

Роскомнадзор заявив про те, що 2018 року на території Росії може бути заблокована соціальна мережа Facebook. Таке рішення може бути прийнято, якщо компанія Facebook не виконає вимоги закону про локалізацію баз даних на території Росії.

Зараз ви читаєте новину «Росія назвала свою версію блокування Telegram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути