четвер, 07 грудня 2017 15:07

Російська "швидка" врятувала перехожого у Стокгольмі

Російська "швидка" врятувала перехожого у Стокгольмі
Російські медики надали першу допомогу потерпілому до приїзду колег зі Швеції. Фото: Росбалт

Лікарі 11-ї бригади швидкої допомоги "Петербурзька швидка" надали першу допомогу перехожому, який знепритомнів у центрі Стокгольма.

"Росіянин, що перебував у відрядженні, отримав у Швеції травму. Після закінчення першого етапу лікування, йому дозволили повернутися до Росії, щоб продовжити курс лікування. Російську "швидку", яка за запитом страхової компанії вивозила пацієнта зі Стокгольма, зупинили перехожі. Медики надали першу допомогу потерпілому до приїзду колег зі Швеції", - розповів головний лікар "Петербурзької невідкладної допомоги" Михайло Джалагонія, передають "РИА Новости".

"Швидку" з російськими номерами помітили ще кілька днів тому. Місцевий житель у Twitter опублікував фотографію із запитанням, чому російські лікарі приїжджають на виклики у шведську столицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Європі заступилися за чоловіка, що наплював на Путіна

Користувачі соцмереж припустили, що російська "швидка" могла брати участь у зйомках якогось фільму або надавати допомогу співробітникам російського посольства.

Однак, пізніше виявилося, що "швидка" транспортувала російського громадянина на батьківщину.

52-річному росіянину 2014 року заборонили в'їзд до Швеції через помилкове повідомлення про вибуховий пристрій на борту літака. Лайнер тоді довелося екстрено посадити в Швеції. Однак чоловік повернувся за своїм котом, якого забрали в притулок для тварин. Тепер йому загрожує звинувачення в порушенні закону про іноземців і висилка з країни.

Зараз ви читаєте новину «Російська "швидка" врятувала перехожого у Стокгольмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути