пʼятниця, 30 березня 2018 17:08

Путін не почув погроз Трампа

Путін не почув погроз Трампа
У Кремлі не почули обіцянки Трампа виграти гонку озброєнь. А привітання з перемогою на "виборах Путіна" почули. Фото: 168.am

Президент США Дональд Трамп не погрожував Росії виграти гонку озброєнь. Про це журналістів запевнив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

"Ні, така фраза не була сказана в ході розмови, ці повідомлення не відповідають дійсності", - передає слова Пєскова ТАСС.

Також представник Путіна наголосив, що Кремль ніколи не розкриває зміст конфіденційних розмов між лідерами країн.

"Якщо ви хочете гонку озброєнь, ми можемо це зробити, але я виграю", - заявив Трамп під час розмови з Путіним, яка відбулася 20 березня. Про це повідомив телеканал NBC News з посиланням на джерело у Білому домі.

Під час цієї розмови Трамп також привітав Путіна з перемогою на президентських виборах - це офіційно повідомив Кремль. Також держлідери з Москви та Вашингтону обговорювали питання України та Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія висилає послів країн ЄС та Великої Британії

Заява Пєскова може свідчити про намір уникнути гострих питань. До таких дій представник Путіна вдається не вперше. Одного разу журналісти запитали, чи бачили у Кремлі відео про антикорупційні розслідування команди Олексія Навального. "Ні, не бачили", - відповів Пєсков.

Новий радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон стане для Росії справжнім "подарунком", який наводитиме на Москву жах. Таку думку висловив аналітик Центру національних інтересів Гаррі Казіаніс.

За його словами, радник Трампа Джон Болтон посилить жорстку позицію Білого дому щодо Росії. Крім того, він може рекомендувати збільшення продажів зброї для України

Зараз ви читаєте новину «Путін не почув погроз Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути