пʼятниця, 17 березня 2017 17:15

Принц Вільям і Кейт Міддлтон побували на Дні святого Патрика
6

Принц Вільям і Кейт Міддлтон взяли участь в урочистому параді Першого батальйону ірландської гвардії в честь Дня святого Патрика, який відбувся 17 березня. Щорічний захід провели в Олдершоте. Членів королівської сім'ї зустрічали 300 військовослужбовців.

Про це пише Daily Mail.

Кейт вдягнула смарагдове пальто від Catherine Walker і капелюшок James Lock&Co. Вона за традицією вручила гвардійцям гілочки трилисника, що символізують свято. Цьому звичаю понад століття: він з'явився 1901 року завдяки королеві Олександрі. Свою гілочку отримав і "талісман" ірландських гвардійців — пес породи вовкодав, який прибув до місця дійства серед перших.

Подружжя вперше з'явилося разом на публіці після того, як спадкоємець британського престолу побував на вечірці в Швейцарії. Там помітили, як він фліртує з незнайомкою і танцює в нічному клубі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський принц потішив запальними танцями

"Кейт і Вільям виглядали досить похмуро і не дивилися одне на одного. Герцогиня намагалася усміхатися присутнім на параді генералам, а її чоловік тримався осторонь і не спілкувався з іншими гостями. Кейт вважала, що Вільям "зав'язав" зі своїм тусовочним минулим і став менше спілкуватися з сумнівними приятелями. Вона вважає цю ситуацію дуже принизливою і страшенно зла на чоловіка, хай про розставання немає й мови", — повідомив інсайдер з Букінгемського палацу в інтерв'ю американському журналу Vanity Fair.

Увечері Кейт Міддлтон і принц Вільям позуватимуть фотографам у столиці Франції. Туди прилетять для зустрічі з президентом Франсуа Олландом. Наступного дня вони побувають на прийомі в посольстві Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям і Кейт Міддлтон побували на Дні святого Патрика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути