четвер, 02 серпня 2018 16:25

Подружжя виграло $75,5 млн в лотерею

Подружжя виграло $75,5 млн в лотерею
Фред і Леслі Хіггінс виграли в лотерею $75,5 млн. Фото: ВВС

Британці 67-річний Фред і Леслі Хіггінс, 57 років, із міста Абердиншир виграли в лотерею джекпот у £58 млн - $75,5 млн.

Коли прийшов у магазин, продавець перевірив номери і сказав, що комбінація нічого не виграла, повідомляє ВВС.

Фред зіграв у лотерею EuroMillions. Щоб виграти джекпот, треба обрати 7 номерів. Продавець прогнав квиток через спеціальну машину. яка перевіряє виграшні комбінації. Спочатку вона повідомила, що квиток не виграв. Чоловік розірвав його і викинув у смітник. За мить автомат порадив звернутися до організації Camelot, яка проводить розіграші.

"Продавець миттю дістав квиток із відра і протягнув мені", - пригадує чоловік.

Фред не пошкодив виграшні номери. Він пішов додому і перевірив на сайті Camelot. Коли всі номери співпали, він зрозумів, що виграв £57 975 367. Фред з дружиною регулярно грає в лотерею. Але такі суми ще не зривали.

"Леслі спала. Я розбудив її, аби теж перевірила. Вона не правильно прочитала і подумала, що ми виграли лише £5,7", - пригадує Фред.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік виграв 17 мільйонів у лотерею

Співробітники Camelot ходили у магазин, перевіряли відео з камер спостереження, аби переконатися у достовірності слів чоловіка. Весь цей час квиток лежав на поличці у конверті з написам червоним маркером "Кінець проблемам з грошима!".

"Ми чекали цілий тиждень. І єдина людина, які ми про це сказали, була донька", - каже подружжя.

Виграш відбувся 10 липня. Отримавши гроші, пара купила Audi Cabriolet. Фред шукає нерухомість у Франції, а Леслі - на Барбадосі. Також родина колекціонує віскі. Планує купити кілька дорогих пляшок. 20 серпня спільному життю подружжя виповниться 30 років. Тож планують влаштувати гулянку, а потім будувати плани на майбутнє.

Американець Джеррі Селбі зміг розгадати секрет державної лотереї в США та за 9 років заробив $20 млн. Для цього створив акціонерне товариство.

Разом з дружиною Мардж вони цілими днями стояли біля лотерейних автоматів і купували десятки тисячі квитків. Вдома сортували їх і зберігали. Не зважаючи на великі статки, жили скромно.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя виграло $75,5 млн в лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути