Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2021 12:45

Парі безхатьків із шістьма дітьми благодійники влаштували весілля і фотосесію
11

Пара Роммель і Розалін / The Daily Mail
Пара Роммель і Розалін / The Daily Mail
Пара Роммель і Розалін / The Daily Mail
Пара Роммель і Розалін / The Daily Mail
Пара Роммель і Розалін / The Daily Mail

На Філіппінах парі безхатьків благодійники подарували весілля і шлюбну фотосесію.

Розалін Феррер, 50 років, і Роммель Баско, 55 років, з провінції Пампанга роками живуть у маленькій саморобній хатині зі сміття на порожній ділянці пустиря з 6 дітьми. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сортувальник секондхенду знайшов $10 тис.

За 24 роки спільного життя вони не змогли одружитися, бо не могли собі цього дозволити. Пара була весь час зайнята тим, щоб отримати достатньо їжі, щоб прогодувати себе та дітей.

Перукар Річард бачив пару, коли вони збирали викинуті пластикові пляшки біля його магазину задля купівлі їжі. Він зважував їх щодня. Чоловік дізнався, що пара живе разом багато років, але не може собі дозволити невеликого весілля.

"Мене вразила їхня історія кохання, тому зв'язався з друзями, у яких був бізнес з продажу весільних аксесуарів, і задумав здивувати їх благодійним весіллям", - каже Річард.

Річард і його друзі зробили для пари весільну фотосесію 13 лютого. Задля неї Розалін подарували білу весільну сукню, а Роммеля одягнули у вишуканий костюм.

"Колись мріяла про білу сукню і весілля, коли була маленькою. Але це давно вийшло з голови. У нас ніколи не було достатньо грошей. Усе, на чому зосереджувалися - отримати достатньо їжі, щоб прожити ще один день. Тепер відчуваю себе такою щасливою. Вдячна", - каже Розалін.

"Справжня любов - це те, що слід святкувати. Це щось особливе, незалежно від того, багатий ти чи бідний", - каже Роммель.

Також благодійники оплатять церковне вінчання пари, яке відбудеться в кінці цього року, коли для пари підготують усі шлюбні документи.

Зараз ви читаєте новину «Парі безхатьків із шістьма дітьми благодійники влаштували весілля і фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути