середа, 03 лютого 2021 08:21

Сортувальник секондхенду знайшов $10 тис.

Сортувальник секондхенду знайшов $10 тис.
На Тайвані 28-річний Хуан Чи-лунь знайшов $10 тис. у секонд-хенді. Фото: Taichung Nantung District Environmental Protection Bureau

На Тайвані сортувальник старих речей 28-річний Хуан Чи-лунь знайшов конверти з $10 тис. в одязі, який городяни здали на благодійність.

Він відразу повідомив про знахідку начальнику, той передав мішок із грошима й одягом в поліцейський відділок. Про це повідомляє інформаційний портал UPI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сміттєзвалищі знайшли матрац із грішми

Правоохоронці знайшли серед одягу документи 72-річної господарки грошей на прізвище Чжоу. Як з'ясувалося, чоловік Чжоу не знав, що у старих речах лежать конверти з грошима, і здав одяг.

Дружина пояснила, що відкладала ці гроші на пенсію й весільний подарунок для дочки. На знак подяки за повернення заначки Чжоу принесла Чи-Луню і його колегам кошик яблук.

У Білорусі жінка через інтернет продала келихи разом із усіма заощадженнями. У коробку вона відклала $13 тис. і забула. Жінка виявила зникнення грошей і звернулася до міліції. Там покупчиню розшукали.

Зараз ви читаєте новину «Сортувальник секондхенду знайшов $10 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути