вівторок, 26 січня 2021 11:09

Про секс має попередити за 24 год. - суд заборонив чоловіку спілкуватись із жінками

Про секс має попередити за 24 год. - суд заборонив чоловіку спілкуватись із жінками
Англійцю заборонили спілкуватись із жінками. Фото: vidsebe.media

У Лондоні суд заборонив 39-річному Діну Даєру контакти з жінками. Чоловіка звинувачували у нападах сексуального характеру з 21 року.

Якщо він захоче зайнятись сексом із жінкою, то має повідомити їй та у поліцію за 24 год. до самого процесу, пише Daily Mail.

Судові документи наголошують, що 2005 року він зґвалтував жінку у неї вдома, 2011-го писав 14-річній дівчинці повідомлення сексуального характеру. 2012-го Даєр чіплявся на вечірці до дівчат та погрожував їм зґвалуванням. У його досьє безліч звинувачень у нападах, зґвалтуваннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього посла Ватикану визнали винним у сексуальних домаганнях

У результаті йому обмежили спілкування з жінками. Але це не стосується жінок-кондукторів, продавчинь у магазинах чи супермаркетах, поліціянток або жінок державних службовців.

Якщо Даєр порушить обмеження, його чекає ув'язнення на 5 років. Він може займатися сексом із чоловіками без попередження поліції, адже обмеження стосуються тільки жінок.

Власника модельного агентства МС2 Model Management 74-річного Жан-Люка Брюнеля затримала французька поліція. Його звинувачують у зґвалтуванні і сексуальному насильстві щодо неповнолітніх, сексуальних домаганнях і торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації.

Зараз ви читаєте новину «Про секс має попередити за 24 год. - суд заборонив чоловіку спілкуватись із жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути