Ексклюзиви
неділя, 20 грудня 2020 20:48

Німеччина закрила авіасполучення з Британією

Німеччина закрила авіасполучення з Британією
21 грудня німецький уряд розгляне можливість запровадження подальшої заборони для сполучення із Південно-Африканською республікою. Фото: Reuters

У зв'язку з новим штамом коронавірусу, який виявили у Великій Британії, Німеччина услід за іншими європейськими країнами заборонила авіасполучення з державою.

Заборона почне діяти з понеділка, 21 грудня, і триватиме щонайменше до 31 грудня. Винятки будуть зроблені лише для вантажних літаків. Про це повідомляє Deutsche Welle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може опинитись в ізоляції: з Британії не приймають літаки

Також у Німеччині поліції наказали негайно розпочати перевірки пасажирів з Великобританії та Південно-Африканської республіки, де також виявили новий штам коронавірусу.

Міністр охорони здоров'я ФРН Єнс Шпан розповів, що 21 грудня німецький уряд розгляне можливість запровадження подальшої заборони для сполучення із Південно-Африканською республікою, яке може почати діяти з 1 січня.

Бельгія призупиняє прибуття авіарейсів і поїздів з Великобританії з півночі (23:00 за Гринвічем). Прем'єр-міністр Олександр Де Кро заявив, що заборона буде діяти як мінімум 24 години.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина закрила авіасполучення з Британією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути