четвер, 23 вересня 2021 09:45

Назвали країни, де найбільше лютує коронавірус

У світі протягом доби 21 вересня діагностували понад 526 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Бразилії та Великій Британії.

У Європі за приростом хвороби лідирують Британія, Росія та Франція, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень перебуває між Францією та Ізраїлем – на 18-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на сьомому місці.

У США зафіксували понад 133,5 тис. нових інфікованих за добу, в Бразилії – понад 36 тис., а в Британії – понад 34 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу перебувають Індія з більш як 31 тис. випадками інфікування та Туреччина – понад 28 тис. хворих.

Автор: Worldometers
  Найбільше хворих виявили у США, Бразилії та Великій Британії.
Найбільше хворих виявили у США, Бразилії та Великій Британії.

За добу у світі зафіксували понад 9,2 тис. летальних випадків хвороби. За смертністю від Covid-19 Україна на 16-му місці у світі й на четвертому в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість Covid-хворих в Україні перевалила за 7,8 тис.

В Україні запровадять обов'язкову Covid-вакцинацію для держпосадовців і працівників освіти. Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 22 вересня. МОЗ затвердить чіткий перелік професій виробництв та організацій, працівники яких зобов'язані зробити щеплення від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Назвали країни, де найбільше лютує коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути