вівторок, 19 січня 2021 21:08

Навальний прокоментував своє повернення в Росію

Навальний прокоментував своє повернення в Росію
Опозиціонер заявив, що не шкодує про те, що повернувся в Росію. Фото: Reuters

Російський опозиціонер Олексій Навальний написав із СІЗО, що не шкодує про повернення в Росію.

Таке повідомлення він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Всім привіт зі знаменитого спецблоку Матроської тиші - Кремлівського централу. Читав про нього в книжках, а тепер сам опинився - російське життя. В принципі, дуже схоже на те місце, де я прокинувся кілька місяців тому. Невеличка кімната, з якої не випускають. Вікно, залізне ліжко. Щоправда, це ліжко без сірого приводу, що змінює положення спини і ніг. Зате тут в тіло не встромляють голки з трубками і не підключають до мене дроти. І ще говорять рідною мовою. Великий плюс. Я не шкодую про те, що повернувся. Інакше я вчинити не міг, і в цьому немає ні пафосу, ні жертовності, ні фаталізму. Повністю раціональний вибір", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навальний склав список російських олігархів, які мають потрапити під санкції Заходу

Політик зазначив, що відмовляється "миритися з беззаконням" з боку влади РФ і "мовчати, слухаючи безсовісну брехню Путіна та його друзів, які застрягли в корупції".

"Негідники, що засіли в Кремлі вже більше 20 років, щодня малюють діаграмку - ділять нас всіх на три стовпчики: оступачених; всі ті, хто розуміють, але мовчать та змирилися; ті, хто відмовляється мовчати і бореться, як може. Третій стовпчик лякає негідників. Коли він стане досить великим, їх влада впаде. Ну, а я просто з усіх сил намагаюся втриматися саме в цьому стовпчику, незважаючи на погрози, спробу вбивства і ось зараз в'язницю", - написав опозиціонер.

Російський опозиціонер Олексій Навальний може отримати до 2,5 років колонії. За її словами, суд щодо скасування умовного терміну перенесли з 29 січня на 2 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Навальний прокоментував своє повернення в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути