четвер, 22 лютого 2018 14:34

"Наша зустріч була одним із наймагічніших моментів" - дві пари близнюків зіграють весілля

Брати-близнюки одружаться з сестрами-близнючками. Пари вирішили провести спільну весільну церемонію.

34-річні Джош та Джеремі Саліерс познайомилися з 31-річними Бріттані та Бріаною Діне у серпні 2017 року на фестивалі Дні близнюків у Твінсбурзі, штат Огайо. Як повідомляє Independent, він є найбільшим в світі щорічним зібранням близнюків.

Брати розповіли, що миттєво відчули потяг до сестер. "Наша зустріч була одним із наймагічніших моментів. Це було відчуття "сповільненого руху", наче сцена з фільму", - підтверджує Бріана. Кажуть, наступного дня знову зіткнулися. Цього разу – у коридорі готелю. Почали розмовляти один з одним про життя. І запевняють, що з першого дня помітили сильний зв'язок зі своїми партнерами, подібний до того, що мають близнюки.

А за словами Джоша, вони з братом ніколи б не одружувались, якби не зустріли сестер-близнючок. Окрім того, вони поєдналися у порядку народження: Джеремі та Бріана є старшими, Джош та Бріттані – молодшими.

Автор: independent.co.uk
  Брати-близнюки одружаться з сестрами-близнючками
Брати-близнюки одружаться з сестрами-близнючками

Чоловіки одночасно зробили пропозиції своїм подругам. Останні в той момент знімали документальний фільм на День святого Валентина для Inside Edition, тому і вбрані були відповідно.

Спільна весільна церемонія відбудеться в серпні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли нові подробиці королівського весілля принца Гаррі

Українки все частіше виходять заміж за іноземців. За останні десять років кількість змішаних шлюбів у країні подвоїлася. Якщо 2008-го з іноземцями укладався кожен 30-й шлюб, то в 2017-му — кожен 15-й. Найбільше українські дівчата приваблюють азіатів. Їх серед іноземних наречених - майже 40%.

Зараз ви читаєте новину «"Наша зустріч була одним із наймагічніших моментів" - дві пари близнюків зіграють весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути