четвер, 15 березня 2018 12:21

Чоловік у костюмі чарівниці врятував поліцейську машину

Чоловік у костюмі чарівниці врятував поліцейську машину
Чарівниця королева Ельза із мультфільму уміє створювати сніг та лід. Чоловік, одягнений в її костюм, врятував машину із заметів.

40-річний Джейсон Тріплетт у костюмі чарівниці Ельзи із мультфільму "Крижане серце" врятував поліцейську машину від заметів у американському Бостоні.

Відео опублікували на своєму каналі YouTube The Weather Network. Воно відразу набуло популярності, а чоловік став зіркою мережі.

Бостон засипало 40-сантиметровим шаром снігу. Це спричинило дорожний колапс. У заметах забуксувало поліцейське авто. Місцевий юрист Джейсон Тріплетт не зміг залишитися осторонь. Дії чоловіка зафільмували свідки із кав'ярні поблизу.

На той час Джейсон був одягнений у костюм персонажа студії Disney. Сукня, срібний плащ та коса заважали йому штовхати авто. Але він впорався.

Коли розпочався сніговий колапс, чоловік вирішив одягнутися відповідно. Хотів повеселити друзів, розповів він місцевим ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз погоди: ітиме сніг, частину України заллють дощі

Ельза - королева-чарівниця, яка уміє створювати сніг та лід. Вона вимушена постійно боротися зі своїм даром. Одного разу випадково вражає молодшу сестру Анну. Після того вирішує усамітнитися. Історія Ельзи схожа на переосмислення образу Снігової Королеви з однойменної казки Ганса Андерсена.

Студія Disney запостила ролик собі на сторінку. Пожартували, що саме так уявляли собі "снігові" здібності Ельзи творці образу.

Більш як 80 автомобілів зіткнулися на одному з шосе в окрузі Морроу (штат Огайо) через снігопад. У результаті аварії рух по трасі був заблокований протягом 5 год. На місці працювали 11 тракторів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік у костюмі чарівниці врятував поліцейську машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути