Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2021 11:31

Чоловік 11 років тримав кохану під замком. Її вважали зниклою безвісти

Чоловік 11 років тримав кохану під замком. Її вважали зниклою безвісти
Пара боялася, що батьки змусять їх розлучитися. Фото: pixabay.com

29-річна жителька Індії 11 років прожила під замком у кімнаті чоловіка, в якого була закохана. Сім'я весь цей час вважала її зниклою безвісти.

Саджита пішла з дому в лютому 2010-го, коли їй було 18 років, повідомляє The Indian Express. При собі в жінки не було мобільного. Батьки шукали доньку та зверталися до поліції, але безрезультатно. Нещодавно зниклу випадково знайшли в будинку за пів кілометра.

Жінка закохалася в маляра Рахмана, а тому втекла з дому. Молоді люди не хотіли афішувати свої стосунки, оскільки належать до різних релігій. Пара боялася, що батьки змусять їх розлучитися. Саджита таємно жила в будинку коханого, де той мешкав зі своєю родиною. Жоден із її членів так і не запідозрив, що разом із ними понад 10 років проживала ще одна людина.

"Інколи він поводився наче психічно неврівноважений, починав лютувати, коли хтось намагався зайти до його кімнати. Брав туди із собою харчі. Удень усі були на роботі, тож будинок був у розпорядженні Рахмана та Саджити", - розповідає брат Рахмана Башир.

Природні потреби жінка справляла вночі через вікно або коли батьків Рахмана не було вдома. У кімнаті вона мала телевізор, який дивилася в навушниках.

У березні 2021 року Саджита втекла з помешкання Рахмана. Чоловік посварився з батьками й теж пішов із дому. Пара почала жити в іншому селі, де їх і знайшли. На суді Рахман сказав, що боявся розлуки із коханою, але так і не пояснив, чому вони вирішили 11 років таємно прожити в кімнаті під замком. Суд дозволив їм бути разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік заліз у вікно квартири на дев'ятому поверсі й узяв заручницю

У США після 49 років розслідування закрили справу про смерть підлітка в штаті Массачусетс. Убивцею виявився наближений до його сім'ї католицький священник, але притягнути його до відповідальності не вдалося. У день, коли видали ордер на арешт, священник помер у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік 11 років тримав кохану під замком. Її вважали зниклою безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути