вівторок, 21 квітня 2020 16:13

"Моя вакцина - Ісус": у США мітингують проти карантину й нових систем "стеження"

"Моя вакцина - Ісус": у США мітингують проти карантину й нових систем "стеження"
У США тривають протести проти карантину, а Facebook погодився видаляти пости із закликами його порушувати. Фото: Reuters

Facebook почав приховувати публікації, в яких користувачі США закликають співгромадян виходити на мітинги проти карантинних заходів.

Протестні акції пройшли в Колорадо, Мічигані, Огайо, Кентуккі, Міннесоті, Північній Кароліні, Юті, західному штаті Нью-Йорк, штаті Вашингтон і інших. Мітингувальники виходили на вулицю через продовження карантину з плакатами "Моя вакцина - Ісус" і "Свобода над страхом", передає CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пацієнтка лікарні вбила бабусю через "порушення соціальної дистанції"

Після цього соціальна мережа приховала пости, що закликають порушувати карантин у Каліфорнії, Нью-Джерсі і Небрасці, де такі акції заборонено. Учасники акцій ігнорували правила соціальної дистанції, що спровокувало сплеск захворювань у деяких штатах. У Кентуккі через 2 дні після протестів зафіксували найбільший приріст хворих.

Учасники мітингів вимагали скасувати продовження карантину, оскільки багато хто вже втратив роботу або бізнес. Також американці - проти наміру американської влади стежити за їхніми переміщеннями за допомогою мобільних телефонів.

Учені всього світу продовжують досліджувати новий мутований Covid-19, аналізуючи особливості його виживання на різних поверхнях.

Нещодавно вони, посилаючись на дослідження Військово-медичного університету в Чунціні, оновили дані щодо того, скільки часу вірус живе на різних поверхнях і за яких граничних порогів температур.

Зараз ви читаєте новину «"Моя вакцина - Ісус": у США мітингують проти карантину й нових систем "стеження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути