субота, 29 вересня 2018 06:05

Модель розстріляли в центрі столиці у власному авто
11

Іракську модель Тару Фарес, 22 роки, розстріляли бойовики в центральному районі Багдада в четвер вранці. Дівчина отримала три кульові поранення, коли проїжджала столичним районом Сара на своєму кабріолеті Porsche.

Її смерть сколихнула соціальну мережу Instagram, де у неї було майже три мільйони прихильників, пише Daily Mail.

В центрі Багдада розстріляли відому іракську модель
Фото: dailymail.co.uk
В центрі Багдада розстріляли відому іракську модель
В центрі Багдада розстріляли відому іракську модель
В центрі Багдада розстріляли відому іракську модель
В центрі Багдада розстріляли відому іракську модель

О 5.45 ранку за місцевим часом колишню королеву краси Іраку доставили в лікарню шейха Заїда. Пізніше Міністерством внутрішніх справ Іраку оголосило про її смерть і початок розслідування вбивства. Модель періодично отримувала погрози і навіть змінювала через це місто проживання. Але чому саме їй погрожували - невідомо.

Нещодавно в Іраку вбили ще двох жінок, які працювали в індустрії краси. Рафіф Аль-Ясері, власниця центру краси "Барбі", і Раша аль-Хассан, експерт з краси, померли при загадкових обставинах у своїх будинках в серпні 2018 року.

У середу, 26 вересня 2018-го, застрелили Суад аль-Алі, правозахисницю з місті Басра на півдні Іраку. В цьому місті в останні тижні проходили запеклі антиурядові протести. Жінка їх підтримала. Невідомий чоловік застрелив Суад і поранив її чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дискваліфікована "Міс України 2018" вперше показала сина

Тара Фарес стала популярною в Instagram, не лише завдяки своїм гарним фото. Вона також писала в мережі про права жінок в Іраку. Її шанувальники казали, що поважали жінку за її хоробрість і відкритість.

Тара виставляла в мережі фото з татуюваннями, фарбованим волоссям і яскравим одягом. В Іраку жінкам так виглядати заборонено.

Кліп на пісню "Киз" Зере Асилбек, 19 років, із Киргизії викликав суперечки в соціальній мережі Facebook. На відео до пісні дівчина співає в піджаку, з-під якого видно яскравого кольору бюстгальтер. Частину користувачів підтримали такий вигляд дівчини. Інші - засудили. Киргизька дівчина не має права так виглядати, вважають вони.

Зараз ви читаєте новину «Модель розстріляли в центрі столиці у власному авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути