Ексклюзиви
вівторок, 28 березня 2017 13:48

Маніяк Михайло Попков убив майже 100 жінок

Маніяк Михайло Попков убив майже 100 жінок
Михайло Попков убив 84 жінки. Фото: Daily Mail

27 березня слідчий комітет Росії висунув "ангарському маніяку", 53-річному Михайлу Попкову звинувачення в 60 нових убивствах.

2015 року Попкова засудили до довічного ув'язнення за вбивства 22 жінок з 1994-го по 2000 рік. У січні цього року він зізнався в десятках інших убивствах, які здійснював по 2010 рік. Загалом жертвами маніяка стали 84 жінки, з'ясувало слідство. Про це пише Daily Mail.

Попков – колишній міліціонер. Діяв у Іркутській області. На своїх жертв чатував пізно ввечері біля ресторанів і кафе. Пропонував підвезти. Захмелілі жінки погоджувалися. Тоді Попков відвозив їх у ліс, ґвалтував і вбивав. Використовував те, що було в машині, – ніж, сокиру, битку. Вік загиблих – від 16 до 40 років. Соціальний статус жертв був різний.

Попков називав себе Чистильником. Стверджував, що розправлявся тільки з "розпусними жінками", які "вешталися вночі без чоловічого супроводу та поводилися легковажно". Вбивав їх, щоб провчити і застерегти інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серійному ґвалтівникові світить 10 років

Згідно з висновками експертів, Попков цілком усвідомлював свої дії. У нього діагностували гоміцидоманію – потяг до вбивств із садистськими елементами. Свої злочинні нахили зміг приховувати від родини і суспільства майже 20 років.

На Полтавщині поліцейські спіймали сексуального маніяка. Протягом трьох років нападав на жінок і дівчат. Ґвалтував їх та забирав цінні речі.

Зараз ви читаєте новину «Маніяк Михайло Попков убив майже 100 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути