понеділок, 19 жовтня 2020 15:07

Мачу-Пікчу відкрили для одного туриста, який прочекав 7 місяців

Мачу-Пікчу відкрили для одного туриста, який прочекав 7 місяців
Фото: скріншот відео

Стародавнє місто Мачу-Пікчу відкрили для одного японського туриста, який отримав дозвіл від міністра культури Перу. Про це повідомляє ntdtv.ru.

Молодий чоловік придбав квиток ще в березні, але пандемія порушила всі плани. Японець застряг в Перу. Пам'ятку теж не побачив. У підсумку він попросив міністра культури Перу пустити його в Мачу-Пікчу і отримав дозвіл. На екскурсії туриста супроводжував директор археологічного парку.

"Ця по-справжньому дивовижна екскурсія. Я дякую міністру культури Алехандро Нейру за те, що він дозволив мені це побачити", - сказав турист з Японії Джессі Такаяма.

Спочатку Джессі планував провести в Перу кілька днів і головним його бажанням було побувати в Мачу-Пікчу. Через карантин японець не зміг виїхати додому і провів усі ці місяці в Агуас-Кальєнтес. Після екскурсії він полетить до Японії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали список місць, куди туристам рекомендують їхати після пандемії

При цьому міністр культури Перу пообіцяв відкрити пам'ятку в листопаді, але не уточнив дату. Впускатимуть втричі менше гостей, ніж зазвичай.

У італійському містечку живуть тільки двоє літніх чоловіків. Проте вони дотримуються карантину, боячись заразитися.

Пенсіонери Джованні Каріллі та Джамп'єро Нобілі надягають маски щоразу, коли зустрічаються, і наполягають, щоб стояти на відстані не менше 1 м один від одного, попри те, що у них немає сусідів і вони рідко покидають відокремлене містечко Нортосче.

Зараз ви читаєте новину «Мачу-Пікчу відкрили для одного туриста, який прочекав 7 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути