середа, 21 березня 2018 06:06

Коханці убили та спалили служницю через підозру в "чорній" магії та крадіжці
5

У Великій Британії почалися судові слухання за звинуваченням 35-річної Сабріни Куйдер та Уіссема Медуні, 40 років, у вбивстві емігрантки із Франції 21-річної Софі Лeоне.

Слідство підозрює Куйдер та Медуні в тому, що вони 6 тижнів тримали Софі у заручниках у будинку вартістю майже $1,3 млн. Катували її, убили, а тіло спалили у саду. Причиною стало те, що Куйдер запідозрила жінку у використанні "чорної" магії та крадіжці кулона з діамантом, повідомляє Daily Mail.

Автор: Daily Mail
   35-річна Сабріна Куйдер та Уіссем Медуні, 40 років, звинувачуються у вбивстві емігрантки із Франції
35-річна Сабріна Куйдер та Уіссем Медуні, 40 років, звинувачуються у вбивстві емігрантки із Франції
Автор: Daily Mail
   35-річна Сабріна Куйдер та Уіссем Медуні, 40 років, звинувачуються у вбивстві емігрантки із Франції. Скетч із зали суду, автор Оллі Бейлі
35-річна Сабріна Куйдер та Уіссем Медуні, 40 років, звинувачуються у вбивстві емігрантки із Франції. Скетч із зали суду, автор Оллі Бейлі
Автор: Daily Mail
  Софія Леонне загинула від рук жорстоких працедавців 20 вересня минулого року
Софія Леонне загинула від рук жорстоких працедавців 20 вересня минулого року
Автор: Daily Mail
  Патрік Леонне прибув на суд над убивцями доньки
Патрік Леонне прибув на суд над убивцями доньки
Автор: Daily Mail
  Катрін Деваллонн прибула на суд над убивцями своєї доньки
Катрін Деваллонн прибула на суд над убивцями своєї доньки

Алжирійка за походженням, дизайнерка одягу Сабріна Куйдер – колишня подружка засновника ірландського чоловічого гурту Boyzone Марка Волтона. Після того, як він п'ять років тому покинув її та переїхав до США, жінка знайшла собі нового коханця – француза марокканського походження Уіссема Медуні.

Для двох своїх дітей Куйдер найняла няньку, француженку Софі Леоне. Софі переїхала до Британії у січні 2016-го. Софі мала освіту з догляду за дітьми і хотіла працювати за цією спеціальністю. Хотіла удосконалити англійську.

Куйдер на той час займалася шиттям дизайнерського одягу вдома. Великого успіху не мала, говорять. Мешкала у квартирі, яку винаймала за гроші колишнього. Коли вони закінчилися, мала великі борги.

Через певний час Куйдер звинуватила Софі у змові з Волтоном. Він нібито використовував "чорну" магію, аби контролювати няньку. Насправді вони ніколи не перетиналися і не були знайомі. Також жінка заявила, що Софі вкрала її кулон з діамантом.

Звинувачення пролунали ще у 2016-му.

"Вона говорить, що не відпустить мене, поки кулон не повернеться на своє місце. Каже, могла б звернутися до поліції. Але їй всього лиш потрібен кулон. Я уже не можу цього терпіти і не знаю, що їй відповісти", - написала Софі своїй матері у Facebook 6 серпня 2016-го.

"Час від часу вона здавалася наляканою та голодною. Скаржилася, що її б'ють та не дозволяють повернутися до Франції. Вона відвідувала паб, де замовляла фіш-н-чіпс (традиційний фаст-фуд, картопля фрі та риба в клярі – Gazeta.ua). Їла їх так, ніби жила впроголодь", - розповідає звинувачення.

Про знущання та побиття няньки розповідають і сусіди Куйдер.

У лютому 2017-го Софі розповіла матері, що Куйдер запропонувала їй допомогти з модними сукнями. Нянька, що не проти і їй це подобається, але все ж хоче повернутися додому.

Софі писала у своєму листі до батька Патріка у липні 2017-го, що її ображають, що вона не має доступу до інтернету і грошей на мобільному телефоні, що звинувачують у речах, які вона не скоювала.

Софі останнім часом скаржилася своїй матері Катрін Доволан і говорила, що хоче повернутися додому. Просила вислати гроші на квитки, але мати не мала можливості цього зробити.

3 серпня того ж сконтактувалася з матір'ю. В чергове попросила грошей на квиток. Так перевела їй 40 євро. "Бережи себе. Побачимось в понеділок. Цілую". І після того для Софі почався справжній жах, говорить прокурор.

Останні шість тижнів життя жінка провела під арештом у будинку Медуні у Вімблдоні (південно-західному окрузі Лондона). Вони з Куйдер били її, погрожували розправою та зґвалтуванням, якщо вона не зізнається у всьому.

Катування записували. На телефонах Куйдер та її коханця знайшли 8 годин аудіозаписів. Також знайшли три відео, зняті 18 вересня, за 3 дні до вбивства.

"На них боляче дивитися. Вони настільки залякали жінку, що вона робила все, що їй говорили. Але, судячи з її стану, вона іноді навіть не усвідомлювала повністю, чого від неї хочуть", - говорить звинувачення.

Вона іноді зізнавалася у тому, чого не скоювала, а потім відмовлялася від своїх слів. Робила це, аби зменьшити страждання, припускають правоохоронці.

4 вересня мати написала Софі повідомлення:

"Привіт, Софі. Як справи? Що відбувається? Я не сплю навіть, коли приймаю таблетки. Сподіваюся, з тобою нічого не сталося, моя донько. Приїжджай якомога швидше, навіть якщо ти хворієш або ще щось. Цілую", - писала Катрін Доволан.

20 вересня минулого року працедавиця та її коханець забили Софі до смерті. Тіло спробували спалити у саду. Сусіди відчули дивний неприємний запах та викликали поліцію. Ті знайшли у золі людські рештки. Експерти встановили, що перед смертю жертві зламали грудину, чотири ребра та щелепу.

"План зловмисників був таким, щоб убити жінку, позбутися тіла і поширити легенду, що вона повернулася до Франції. Якби пожежники не були такими допитливими, то їм би це вдалося", - розповідає прокурор Крістофер Горвелл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерів убили, засолили та замурували

Прокурори описують Софі як тиху та довірливу особу. Твердження, що вона займалася шкідництвом, не мають підстав. Але Куйдер була переконливою і зуміла схилити на свій бік Медуні.

Поліція також знайшла записи, які робила Софі. Там скаржилася, що її називають "хвойдою", "повією", та "сукою".

"Я хочу повернутися додому. Мені потрібен відпочинок. Я сумую за своїми друзями. Своєю родиною в першу чергу. Тому, будь ласка, я прошу в останній раз. Мама сказала, якщо ви не відпустите мене, вона звернеться до посольства", - йшлося в одному із паперів.

"Моя родина, мої друзі, мої родичі. Я сумую за ними. Вони вже втомилися чути від мене одну і ту ж відповідь, що ми побачимося "скоро", - писала Софі в іншому листі до господині.

Куйдер та її коханець на стільки залякали жінку, що вона не могла знайти сили поїхати з Британії, вважає Горвелл.

"Важко повірити, що хтось міг відчувати такі знущання і не піти геть", - каже. Пояснює, що проблема полягала у різних характерах жінок. Куйдер була жорстким тираном, а Софі – вразливою і легко піддавалася впливу.

"Це дуже небезпечна комбінація", - додає він

Куйдер і Медуні провини не визнають. Розгляд справи триватиме щонайменше ще п'ять тижнів.

Убивці приготували тіло 17-річного хлопця, з'їли його, а рештки поховали у ямі. Шокуючий злочин стався у штаті Каранборо, Венесуела. До вбивства привела суперечка між сусідами за 500 тис. боліварів — близько $2. Хлопець посперечався через гроші із сусідом та його сином. Отримав удар трубою по голові.

Зараз ви читаєте новину «Коханці убили та спалили служницю через підозру в "чорній" магії та крадіжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути