Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2020 13:49

Крав фотографії та медалі з палацу королеви

Крав фотографії та медалі з палацу королеви
Адамо Канто / PA WIRE

Працівник Букінгемського палацу зізнався в крадіжці медалей і фото з резиденції королеви.

Адамо Канто, 37 років, визнав себе винним у Вестмінстерському магістратському суді по трьох пунктах обвинувачення в крадіжках у період з 11 листопада 2019 року по 7 серпня 2020-го. Поліція знайшла значну кількість вкрадених речей у його квартирі, у Королівських конюшнях Букінгемського палацу. Вирок чоловіку винесуть згодом. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джон Леннон: "Ми зайшли в туалет Букінгемського палацу і викурили травку"

Під час пандемії обов'язки Канто зросли. До них додалося додаткове прибирання, яке дало доступ в офіси та інші приміщення, у які до цього не міг заходити. За словами прокурора Саймона Могана, деякі з вкрадених речей на суму від $13,4 тис. до $134,5 тис. були виставлені на продаж на аукціонах eBay. Загалом, 37 предметів були виставлені на eBay за значно нижчою ціною, ніж їх справжня вартість. Канто встиг заробити $10,3 тис.

Один із предметів - фотоальбом королівського державного банкету щодо візиту президента США Дональда Трампа до Великої Британії, вартістю $2 тис. Близько 77 предметів вкрав з палацового магазину, а інші з шафок для персоналу, магазину Королівської галереї і комори герцога Йоркського.

Крадіжки виявили, коли знадобилася одна з медалей, яку інші працівники бачили на аукціоні в інтернеті. Суд звільнив Канто під заставу і попередив, що йому загрожує тюремне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Крав фотографії та медалі з палацу королеви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути