четвер, 11 березня 2021 19:11

Крадіям туалетного паперу дали по 40 місяців тюрми

Крадіям туалетного паперу дали по 40 місяців тюрми
Туалетний папір. Ілюстративне фото / Reuters

У Гонконзі засудили до 3 років і 4 місяців тюрми кожного з 3-х бандитів, які на початку пандемії, погрожуючи ножами, вкрали сотні рулонів туалетного паперу.

Суд виніс вирок у четвер, 11 березня. Кожен учасник був засуджений до 40 місяців тюремного ув'язнення за озброєне пограбування в лютому 2020-го. Тоді вони вкрали близько 600 рулонів туалетного паперу. Про це пише Gulf News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Америці обмежили купівлю туалетного паперу в одні руки

Туалетний папір став дефіцитним товаром у густонаселеному Гонконгу, коли коронавірус вперше поширився з центрального Китаю і вразив фінансовий центр.

Почалися панічні закупи, коли з полиць супермаркетів зникли багато предметів першої необхідності, а також основні продукти харчування. Супермаркети не могли достатньо швидко поповнити запаси, що іноді призводило до довгих черг в місті. Люди купували пакети рулонів туалетного паперу, які продавалися в магазинах протягом кількох хвилин після відкриття.

Під час пограбування 3-є чоловіків зізналися, що використали ніж, щоб погрожуючи водієві служби доставки біля великої мережі супермаркетів, забрати папір. Вони зникли з 50 пакетами туалетного паперу вартістю близько $220, але незабаром їх знайшла поліція. Банда зізналася в пограбуванні, вибачилася перед водієм і заплатила за рулони.

Проте суддя вирішив, що злочин був заздалегідь продуманим і заслуговує на тюремне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Крадіям туалетного паперу дали по 40 місяців тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути