Ексклюзиви
середа, 13 січня 2021 16:15

Хакери знайшли оригінальний спосіб заробити на зломі чоловічих секс-іграшок

Хакери знайшли оригінальний спосіб заробити, зламуючи та вимагаючи викуп за розблокування так званих поясів вірності для чоловіків.

Про вразливість секс-іграшок Qiui Cellmate стало відомо ще в грудні, пише видання Vice. Журналісти отримали від дослідника кібербезпеки скріншот листування з хакером, який вимагав від жертви сплати круглої суми в біткоїнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецька поліція викрила найбільший торговельний ринок у даркнеті

Ще один із потерпілих чоловіків розповів, що отримав повідомлення від хакера з вимогою сплатити 0,02 біткоїна, а це близько $750, за "викуп свого члена".

Автор: Qiui Cellmate
 

Qiui Cellmate - популярний у прихильників БДСМ девайс, який запобігає ерекції в чоловіків. Здебільшого його використовують для сексуальних ігор, а не справжнього контролю. Партнер власника пристрою може дистанційно блокувати та розблоковувати пристрій через інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери зламують акаунти і крадуть гроші з карток українців

Дослідники кібербезпеки виявили проблему в незахищеному API, що дозволяло керувати поясом не тільки партнеру власника, а й будь-якій сторонній людині. Цим хакери й скористалися для свого інтимного шантажу. Після блокування девайсу власник не зможе самостійно з нього вибратися без фізичного втручання зі сторони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили залежність чоловічого довголіття від часу для занять сексом

Головними інтимними трендами 2020 року були рольові ігри, секс в автомобілі та втілення еротичних фантазій. 2021-й також стане роком експериментів у сексі.

Зараз ви читаєте новину «Хакери знайшли оригінальний спосіб заробити на зломі чоловічих секс-іграшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути