неділя, 01 квітня 2018 13:26

Голодування та перевірка прописки – у Московській області тривають масові "сміттєві" протести

1 квітня Артем Любимов, організатор протестів у місті Волоколамськ Московської області РФ, оголосив голодування. Він разом з тисячами мешканців міста виступає з вимогою закрити сміттєвий полігон "Ядрово", що розташований за кілька кілометрів від міста.

31 березня дорогою з Волоколамська до Москви машину Любимова затримали правоохоронці. Активіст досі знаходиться під вартою. За його словами, це спроба зірвати його виступ на недільному мітингу.

Автор: telegra.ph
  Артем Любимов
Артем Любимов

На 12.00 у центрі міста зібралося кілька тисяч людей.

"На вокзалі в усіх приїжджих правоохоронці перевіряють документи. Якщо бачать чужу прописку, просять пройти в якийсь автобус", - передає з місця події журналіст російської служби ВВС.

Мешканці Волоколама місяць борються з владою, аби ввела режим надзвичайної ситуації та закрила сміттєзвалище. Вимагають відставки глави Московської області Артема Воробьйова. Люди скаржаться на різкий запах у місті та недомагання через нього.

29 березня, у четвер до міської адміністрації Волоколама вийшло кілька тисяч мітингувальників. Скандували "Закрити!", "ЧС"". Влада роздала мешканцям распіратори.

Зараз ви читаєте новину «Голодування та перевірка прописки – у Московській області тривають масові "сміттєві" протести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути