Ексклюзиви
четвер, 24 серпня 2023 23:56

Гіркін висловив свої версії загибелі Пригожина

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) висловив свої версії щодо загибелі лідера ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Він відкинув причетність до цього російського диктатора Володимира Путіна. Така заява з'явилася в телеграм-каналі Гіркіна з уточненням, що її було передано через адвоката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смикався і кашляв: Путін прокоментував смерть Пригожина

"Я вважаю, що ймовірна причетність президента – мізерна, приблизно на рівні ймовірності техногенної катастрофи. Імовірність терористичного акту з боку України або Заходу ще менш імовірна", – йдеться в заяві.

Гіркін припустив, що загибель Пригожина може бути "зачисткою ключових свідків". Ще одне припущення Гіркіна: ліквідація Пригожина – це "особиста помста з боку високопоставлених військових".

 

"Я не можу сказати, що засмучений, оскільки Пригожин був не тільки моїм ворогом особисто, але і за великим рахунком – ворогом Росії. І його небезпека залишалася все ще дуже високою. Разом з тим, те, що сталося, не може викликати у мене ніякої позитивної реакції, так як є черговим свідченням подальшого поглиблення смути в Росії", – заявив Гіркін.

Він вважає, що Пригожина треба було судити, а не усувати.

"Тепер він не зможе дати свідчення. Повертаються лихі 90-ті, а це дуже небезпечно і матиме наслідки", – зазначив Гіркін.

23 серпня ввечері у Тверській області РФ розбився літак Пригожина. На борту перебували 10 осіб, усі загинули. Повідомлялося про смерть Пригожина і його заступника. Є припущення, що літак збили за наказом президента РФ Володимира Путіна.

Путін висловився про смерть Пригожина майже через добу. Він зробив формальні заяви щодо авіакатастрофи і самого Пригожина.

Зараз ви читаєте новину «Гіркін висловив свої версії загибелі Пригожина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути