Ексклюзиви
середа, 18 липня 2018 15:38

Експерт розшифрував жести Трампа на зустрічі з Путіним

Експерт розшифрував жести Трампа на зустрічі з Путіним
Суперечлеві висловлювання Трампа свідчать про невпевненість та внутрішній емоційний хаос. Фото: radiosvoboda.org

Мова рухів Дональда Трампа під час зустрічі з Володимиром Путіним у Гельсінкі 16 липня вказує на те, що для американського лідера ця подія була невдалою.

"Коли обидва президенти спочатку з'явилися перед пресою, Трамп злегка нахилив голову в бік, його плечі були висунуті вперед. Так виглядає той, хто йде в наступ, захищається, нападаючи. Через кілька хвилин він не змінив свою "наступальну позицію", натомість Путін тримав ліву руку в кишені штанів і виглядав стримано", - написав у статті для Focus експерт із невербальної комунікації Ульріх Золльманн.

Суперечливі висловлювання Трампа свідчать про невпевненість та внутрішній емоційний хаос.

"Коли очільник США сидів у Гельсінкі на своєму стільці, це виглядало так, ніби він був готовий піти. Водночас намагався за допомогою гучного голосу і гримас додати ваги своїм словам, щоб вселити співрозмовнику, тобто світу, страх. Путін, навпаки, був дуже приземленим і спокійним. Здавалося, що він знає, ким він є і яку політичну значущість має".

Експерт зазначив, що Трамп постійно йшов позаду Путіна, це не був жест ввічливості. Так глава США показав певну поступлевість перед президентом РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін домігся, аби Трамп танцював під його дудку - експерт

"Під час прес-конференції Трамп не міг контролювати свої ноги, що також не є знаком незалежності, яку, у свою чергу, переконливо демонструвала посмішка Путіна. Натомість Трамп виглядав змученим і похмурим".

Користувачі мережі обговорюють реакцію першої леді США Меланії Трамп на президента Росії Володимира Путіна під час саміту в столиці Фінляндії Гельсінкі 16 липня. На опублікованому відео Меланія потискає руку Путіну. У цей час посміхається. Потім відходить і у неї змінюється вираз обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розшифрував жести Трампа на зустрічі з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути