Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 18:29

Чоловік не витримав карантину і втопився

Чоловік не витримав карантину і втопився
Нік Ганнелл / The Daily Mail

В Англії чоловік втопився, бо не зміг пережити крах свого бізнесу, який будував 30 років, спричинений коронавірусним карантином.

Фінансовий радник Нік Ганнелл, 55 років, втопився в річці Уз в Йорку. Він залишив передсмертну записку з жалем і вибаченнями перед ріднею, а також словами: "Covid-19 таки дістав мене". Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії заснували міністерство з попередження самогубств

Через коронавірус у Ніка виникли проблеми з фінансовим консультуванням. Він практично втратив бізнес. Чоловік страждав від тривоги і проблем зі сном. У нього залишилася доросла донька і падчерка.

Чоловік втопився 30 червня, але досі тривало розслідування, тож про справу не писали. Тіло знайшли в річці за 6 днів.

Нік готувався продати бізнес, і планував з дружиною поїздку на грецькі острови. Але карантинні обмеження означали, що відпустки не буде. Карантин знищив його справу, і відпустка скасувалась, тож у чоловіка стався зрив.

"Нік жив повним життям і був чудовим чоловіком, батьком, вітчимом, братом, дядьком і для багатьох великим другом. Нам його дуже бракує. Знаємо, що він став прихованою жертвою Covid-19 - одним з багатьох, хто втратив життя в результаті цієї хвороби. Але такі як він не потраплять до урядової статистики", - сказав брат покійного Джез Ганнелл.

Розслідування показало, що чоловік скоїв самогубство. Камери зафіксували його востаннє біля річки в центрі Йорка. Тіло знайшли згодом за 150 м звідти. Докази свідчать, що перед смертю Ганнелл пив алкоголь і приймав ліки, а камери спостереження показали, що трохи хитався. За день до смерті говорив з лікарем і йому прописали ліки від тривожності та проблем зі сном. У звіті лікаря йдеться, що Нік не показував суїцидальних намірів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік не витримав карантину і втопився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути