понеділок, 27 березня 2017 09:07

"Цей режим приречений" - у Росії чекають нових акцій протесту

"Цей режим приречений" - у Росії чекають нових акцій протесту
Антикорупційні мітинги демонструють, що російські політики перебувають у зоні турбулентності. Фото: twitter.com

Режим у Росії увійшов у зону турбулентності. Про це свідчать мітинги проти корупції, які пройшли 26 березня у всій країні.

Таку думку висловив російський фінансист Слава Рабинович, передає "Русский Монитор".

"Точка неповернення пройдена не сьогодні, навіть не в день, коли оголосили анексію Криму, а 24 вересня 2011 року, коли державний і посадовий злочинець Медведєв оголосив про "рокировку" із Путіним. Саме з того моменту можна впевнено говорити про те, що в країні зруйнували всі державні інститути. Тому дуже складно передбачити щось детально, крім того, що цей режим приречений. І мешканці Кремля відчувають це не гірше за нас із вами.

Завтра (27 березня. - Gazeta.ua) очікують загальноросійський страйк далекобійників. А далекобійники - це конкретні хлопці... Вони бачать, наскільки телевізійна картинка відрізняється від реальності. Вони бачать розруху і запустіння в країні, яка кілька років тому була 8-ю за рахунком економікою світу і найбільшим експортером вуглеводнів.

Вся економічна статистика, а не той фейк, яким нас годують, каже нам про те, що економіка неухильно рухається вниз, а ця ситуація підвищує градус невдоволення", - зазначив Рабинович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США вимагають звільнити затриманих у Росії демонстрантів

26 березня у 84 містах Росії пройшли антикорупційні мітинги. Їх організував російський політик Олексій Навальний і його прихильники. Під час акцій у Москві затримали 1030 осіб.

Зараз ви читаєте новину «"Цей режим приречений" - у Росії чекають нових акцій протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути