Ексклюзиви
понеділок, 07 жовтня 2019 08:54

Багато пива та ягнят: на Октоберфесті встановили нові рекорди

Багато пива та ягнят: на Октоберфесті встановили нові рекорди
За час свята було випито 7,3 млн літрових кухлів пива. Фото: Viator

На Октоберфест у німецькому Мюнхені, встановлений єдиний рекорд – найбільша кількість п'яних відвідувачів на електросамокатах. Пивне свято завершилося 6 жовтня.

За два тижні поліція зупинила 774 учасники дорожнього руху, які поверталися зі свята у стані алкогольного сп'яніння, з яких 414 пересувалися на електросамокатах. Всього на фесті було випито 7,3 млн літрових кухлів пива. Відвідувачі Октоберфест-2019 з'їли 124 воли – стільки ж і роком раніше – і 29 ягнят, що на два більше, ніж у 2018 році, повідомляє Deutsche Welle.

За два тижні фестиваль відвідали 6,3 мільйона гостей. Більшість становили німці. Серед відвідувачів були також громадяни США, Великої Британії, Франції, Австрії та Нідерландів. В цілому до Мюнхена приїхали представники 45 країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В США на фестивалі "Октоберфест" прогриміли вибухи

Під час свята було зафіксовано 914 правопорушень, що трохи менше, ніж роком раніше. При цьому помітно зменшилися кишенькові крадіжки – зі 174 до 133. У 263 випадках поліція зафіксувала нанесення тілесних ушкоджень, а кількість злочинів на сексуальному ґрунті склала 45. За два тижні гості свята втратили 780 посвідчень особи, 690 предметів одягу, 660 гаманців, 465 банківських карт, 420 смартфонів і мобільних телефонів, 300 ключів, 130 сумок і рюкзаків, 115 парасольок, 55 прикрас і вісім відеокамер, дитячу коляску, зубний протез і альбом живописних робіт Сальвадора Далі.

Зараз ви читаєте новину «Багато пива та ягнят: на Октоберфесті встановили нові рекорди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути