четвер, 26 квітня 2018 14:16

Авіакомпанія платитиме переможцям конкурсу $11,6 тисяч

Авіакомпанія платитиме переможцям конкурсу $11,6 тисяч
Компанія WOW Air буде платити за те, що працівники мандрують. Фото:NerdWallet

Авіакомпанія WOW Air відкрила 2 вакансії, за які платитиме $11,6 тис. Шукають людей, які мандруватимуть Америкою та Європою протягом цього літа.

Обов'язковою умовою працевлаштування є переїзд до столиці Ісландії - міста Рейк'явік. Там знаходиться штаб-квартира компанії. Кожного працівника забезпечать житлом у центрі міста та автомобілем, повідомляє Mirror.

Для участі у відборі треба зняти відео про рідне місто. Посади займуть автори двох найзахопливіших роликів. Надсилати їх можна до 14 травня на сайт конкурсу. До роботи треба бути готовим на 1 червня.

Ті, хто займуть посади, мають літати за всіма 38 напрямками до США та Європи, що обслуговує компанія. Прибувши в пункт призначення, треба оглянути пам'ятки та цікаві місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець фотографує свої мандри, від яких перехоплює дух

Мандрівники мають документувати свої пригоди через Vlogs, історії Instagram та інші соцмережі. Таким чином має вийти цифровий путівник з кожного місця призначення. Очікують, що працівники шукатимуть найкращі нічні клуби, культурні місця, прибережні оази та дадуть безліч порад щодо бюджетних подорожей.

Як подорожувати майже без грошей і з позитивом показує на своєму прикладі 22-річний Віктор-Микола Гаврилюк з Луцька. Торік автостопом проїхав 10 європейських країн. Всього побував у 40 містах. Точкою призначення обрав Норвегію.

"Основна витрата - їжа. Ходив містом, рідко користувався громадським транспортом. Нічліг шукав через соціальні мережі. Бувало, ночував на вулиці - у парках, скверах та лісах. Одного разу навіть довелось поспати на даху", - поділився Гаврилюк. Всього на поїздку витратив близько 80 євро (2556 грн).

Зараз ви читаєте новину «Авіакомпанія платитиме переможцям конкурсу $11,6 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути