Ексклюзиви
субота, 11 травня 2019 17:47

Адвокат назвав ворога Трампа в оточенні Зеленського

Адвокат назвав ворога Трампа в оточенні Зеленського
Рудольф Джуліані назвав Лещенка ворогом Трампа. Фото: Reuters

Адвокат президента США Рудольф Джуліані назвав ворога Дональда Трампа і США в оточенні Володимира Зеленського.

Одним з дуже активних противників президента Трампа і прихильників Гілларі Клінтон був нардеп Сергій Лещенко, сказав він у інтерв'ю Fox News.

"Він вже був визнаний винним в відношенні наших виборів 2016 року. За цих обставин зустріч була б малоефективною і могла виявитися в руках тих, хто захотів би спотворити її суть", - сказав Рудольф Джуліані.

Джуліані сказав, що його мета полягала в тому, щоб допомогти розслідуванню про українських чиновників, які допомагали Гілларі Клінтон на президентських виборах в США.

"Це розслідування може виявити деяких людей, які ініціювали і поширювали твердження, які були визнані помилковими в результаті двох розслідувань ФБР. Цей помилковий заряд не виник з повітря. Якщо цей заряд не виник в Україні, є докази, що підштовхнули до життя його саме там , і підштовхнули незаконними засобами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрист Трампа попросив про зустріч із Зеленським

Сам нардеп вважає, що висловлювання Рудольфа Джуліані обумовлені тим, що він зрозумів, що його систематично обманював генпрокурор України Юрій Луценко.

"Думаю, все простіше - Джуліані зрозумів, що Луценко його систематично обманював. Луценко: 1) бреше, що справа Бузини закрили через Байдена - а його закривав сам Луценко; 2) бреше, що чорна бухгалтерія сфальсифікована - а є експертизи, що немає; 3) бреше про те, що мене і Ситника засудили за втручання у вибори - а це був адмінсуд за позовом Розенблата, і рішення не вступило в законну силу ", - написав Сергій Лещенко в Facebook.

Персональний адвокат президента США Дональда Трампа, Рудольф Джуліані скасував візит в Україну. Планував зустріч з новообраним президентом Володимиром Зеленським

Зараз ви читаєте новину «Адвокат назвав ворога Трампа в оточенні Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути