середа, 20 січня 2021 13:23

12-річну дівчинку тримав у неволі 45-річний чоловік

12-річну дівчинку тримав у неволі 45-річний чоловік
Протест проти насильного навернення в іслам в Пакистані та практику одружувати неповнолітніх / Getty Images

У Пакистані врятували з неволі 12-річну дівчинку, яку викрали, неодноразово ґвалтували і змушували вийти заміж за старшого чоловіка, який тримав її на ланцюзі в стайні.

Протягом 5 місяців християнку тримав у неволі 45-річний мусульманин. Увесь час її змушували цілими днями розгрібати гній та ґвалтували. Про це пише британська Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше не буде тестів на цнотливість для жертв зґвалтувань

Минулого місяця дівчину врятувала поліція. У неї виявили порізи від кайданів на щиколотках. Справою займаються правозахисні групи країни. За їх даними, щорічно близько 1 тис. християнських та індуїстських дівчаток викрадають і змушують змінити віру.

Сім'я дитини стверджує, що після викрадення 12 червня вони не раз пробували подавати заяви до місцевих органів влади, але їх ігнорувалися кілька місяців.

"Дочка розповіла мені, що з нею поводилися, мов із рабинею. Її змушували працювати цілими днями, прибираючи гній у стайні. Тримали прикутою ланцюгом. Попри численні скарги в поліцію, ми не могли подати заяву аж до вересня. Офіцери навіть робили в мою адресу расові зауваження, погрожували звинуватити мене в богохульстві", - розповів батько дівчинки.

У медичному висновку, який провели за дорученням суду, написали, що дівчинці 16-17 років, хоча за свідоцтвом про народження зрозуміло, що їй 12 років. Жертву помістили в притулок для жінок, доки триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «12-річну дівчинку тримав у неволі 45-річний чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути