четвер, 16 грудня 2010 17:40

Замість таблеток продають крейду

"У сина Віталія дуже боліла голова. Пішла в нову аптеку біля районного Будинку культури. Її відкрили півроку тому. Купила там чотири пачки анальгіну. Одну син випив. Каже, що голова не проходить. Я попробувала таблетку — ніякого присмаку: ні гіркого, ні кислого. Чиста крейда. Пішла до сусідів — одних, других. Усі, хто попробував той анальгін, упевнені, що в упаковках крейда. Прийшла в аптеку, кинула таблетки на прилавок. Кажу: "У вас совість є?". Аптекарка бубнить, мовляв, ми не знаємо, що в тих пачках. Як притягнути таких аптекарів до відповідальності?"

Запитує Катерина Ільніцка, 56 років, зі Жмеринки.

Коментує начальник Державної інспекції з контролю за якістю лікарських засобів Олексій Горносталь:

— Жінка повинна написати заяву в інспекцію. До заяви треба прикласти неякісні ліки та чек з аптеки, де їх купували. Ми зробимо запит на Київ, отримаємо дозвіл на вилучення тої партії ліків, що вказана в заяві. Після цього проведемо аналізи у своїй лабораторії. Якщо виявимо, що ліки фальсифіковані — проведемо непланову перевірку аптеки. Неякісні ліки вилучимо. Аптеку оштрафуємо. На жаль, гроші потерпілим не зможемо повернути.

Зараз ви читаєте новину «Замість таблеток продають крейду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути