пʼятниця, 06 червня 2008 18:03

За дорогами Могилева-Подільського спостерігають відеокамери

На вулицях міста Могилів-Подільський встановили 4 відеокамери, які контролюють 12 основних перехресть. Вся інформація з них сходиться до контрольного пункту оперативної служби Могилів-Подільського відділу надзвичайних ситуацій. У пункті встановлені монітори, на які цілодобово передається зображення про аварії, правопорушення, пожежі.

— Чергові працівники оперативної служби реагують на всі надзвичайні події у місті, — пояснює мер  Могилева-Подільського 43-річний Михайло Саволюк. — За необхідності викликають службу державтоінспекції, міліціонерів, пожежників та "швидку". За останній місяць на ділянках, за якими спостерігають, не зареєстровано жодної аварії. Водії знають про ці відеокамери.

Міський голова запевняє, що такий контроль дорожньої ситуації економить кошти міста.

— Раніше вулиці міста охороняли міліціонери, — додає Саволюк.— Ми витратили 120 тисяч гривень з міського бюджету їм на зарплату, обслуговування виїздів, утримання спецавтомобілів та зброї. Тепер оперативній службі даємо лише 40 тисяч на зарплату.

Відеокамери допомагають відслідкувати роботу ремонтників доріг. За словами Михайла Саволюка, працюють добросовісніше й асфальт не зникає безслідно.

У Вінниці планують встановити відеокамери на центральних вулицях до кінця літа.

Зараз ви читаєте новину «За дорогами Могилева-Подільського спостерігають відеокамери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути