середа, 12 березня 2008 18:00

В"ячеслав Узелков вийде на ринг із гербом Вінниці

Автор: фото: Сергій ХІМІЧ
  Боксер В’ячеслав Узелков разом із дружиною Мариною на прийомі у мера Вінниці. Жінка їздить із чоловіком на всі його бої. Із собою бере домашню пароварку, на якій готує йому дієтичну їжу
Боксер В’ячеслав Узелков разом із дружиною Мариною на прийомі у мера Вінниці. Жінка їздить із чоловіком на всі його бої. Із собою бере домашню пароварку, на якій готує йому дієтичну їжу

Боксер із Вінниці 28-річний В"ячеслав Узелков отримав титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA. Він виграв бій у 31-річного аргентинця Хуліо Сезара Домінгеса 22 лютого у київському Палаці спорту. Це був одинадцятий нокдаун Узелкова з 17 боїв у професійному боксі. Жодного поєдинку спортсмен не програв.

На зустріч із мером Вінниці Володимиром Гройсманом чемпіон прийшов у білій сорочці, з-під манжета видно золотий годинник швейцарської фірми "Інвікта". Каже, що купив його півроку тому в Лос-Анджелесі.

— Він дорогий, можна сказати, навіть дуже дорогий, — говорить В"ячеслав. — Хоча, може, це я так вважаю. Для когось він дешевий.

Ціну годинника Узелков не називає. За інформацією з інтернет-аукціонів, продукція "Інвікти" коштує від $700 до $280 тис. Це залежить від того, із золота виріб чи з полірованого металу.

Чемпіона супроводжує 28-річна дружина Марина. У неї 20 лютого був день народження. Перемогу В"ячеслав присвятив дружині.

— Його бої я пересиджую в готелях, — зізнається Марина. — Не можу на це дивитися, серце кров"ю обливається за чоловіка.

Дружина підтримує форму чоловіка раціональним харчуванням.

— Готую йому дієтичні страви, — продовжує жінка. — Коли на змагання їдемо, беремо з собою пароварку.

Мер запропонував наступного разу вийти на ринг із гербом міста.

— Ти відчуватимеш підтримку всіх жителів рідного міста, коли битимешся. І нехай противники знають — за твоїми плечима 400 тисяч людей, — каже Гройсман.

У 9 років В"ячеслава Узелкова привів до вінницького боксерського гуртка "Золота рукавичка" батько Валентин, інженер заводу "Вінницяхімпром". У професійному боксі В"ячеслав із 2004-го. Торік завоював перший пояс чемпіона Європи за версією EBU-EE і другий пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узелков вийде на ринг із гербом Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути