Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2010 20:36

В"ячеслав Узелков повезе вінничан до Аргентини

21 січня розпочинаються зйомки спортивно-розважального шоу "Битва українських міст" — БУМ. Змагання пройдуть у столиці Аргентини Буенос-Айресі й закінчаться 21 лютого. З"їдуться 26 команд з усіх регіонів України.

Вінницю представлятимуть студентка медуніверситету 20-річна Вікторія Ратушна, юрист Олена Возна, 22 роки, Олексій Стрикун, який тільки закінчив Одеську академію зв"язку й Олександр Дрозд, студент політехнічного університету. Обом хлопцям по 23 роки. Очолив  вінницьку команду боксер В"ячеслав Узелков, 31 рік.

Усі пройшли відбірний етап у столиці. Від Вінниці приїхали змагатися понад 40 людей.

— У нас одна з наймолодших команд, — каже В"ячеслав Узелков. — Ми активно тренуємося, бігаємо, займаємося на тренажерах. Перед Аргентиною на Водохреща, 19 січня, усі підемо купатися в ополонці.

Окрім В"ячеслава Узелкова, у команді немає професійних спортсменів.

— Ніхто не знає своїх сил, доки не спробує себе на міцність у випробуваннях, — говорить Вікторія Ратушна. — До Аргентини хотіла поїхати в одній команді з чоловіком Сергієм, але він не пройшов відбірного етапу. Хоча ініціатором поїздки був саме він. А я опиралася до останнього.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Узелков повезе вінничан до Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути