середа, 02 квітня 2008 17:39

В"ячеслав Доманський виграв авто в "Поле чудес"

Торік улітку житель міста Гайсин на Вінниччині 42-річний В"ячеслав Доманський із сім"єю був у своїх родичів на весіллі в Москві. Вирішив повести синів — 7-річного Стаса і Богдана, 12 років, — на ВДНГ. Там почули з гучномовця запрошення відвідати музей телешоу "Поле чудес".

— Мої хлопці почали вмовляти заповнити анкету на участь у програмі, — сміється В"ячеслав. — Молодший Стасик усе казав: "Папа, ти обязатєльно виграєш!".

19 січня надійшла телеграма-запрошення на зйомки передачі. Доманський поїхав до Москви.

— Як я хвилювався там! У житті ніколи такого не відчував і не переживав, — згадує В"ячеслав. — Інтуїція мене не підвела, бо виграв відеокамеру, пилосос, телевізор, відеомагнітофон та мобільний телефон. І вперше за всю історію "Поля чудес" — норкову шубу. Дружині подарував. А у суперфіналі дістався мені автомобіль ВАЗ-21053 червоного кольору.

Телепрограма транслювалася по телебаченню 14 березня. Автівку з Москви переможець ще не забрав.

— З роботи ніяк не можу вирватися. Своєї машини не маємо. Водійські права має тільки дружина. Може, не будемо ту машину везти, а візьмемо грошима і хату добудуємо?

Чоловік працює страховим експертом у Фонді соціального страхування. В"ячеслав — колишній офіцер, до 1991-го служив у Приморському краї Росії. Через хворобу його комісували. Далі працював майстром на судноремонтному заводі в місті Находка. А 1994 року повернувся до рідного Гайсина.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Доманський виграв авто в "Поле чудес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути