понеділок, 09 січня 2012 00:30

Вірші Шевченка заспівають рокери

22 січня у Вінниці в Будинку офіцерів відбудеться літературно-музичний фестиваль "Рідна музика єднає Україну". Проведуть концерт під гаслом "Український рок віршами Шевченка". Змагатимуться вінницькі рок-гурти за краще виконання пісні на вірш Кобзаря.

— У цей день Україна святкує День соборності. Символічно вінницька молодь також об'єднається через музику. Такий фестиваль у Вінниці вперше. Очікуємо, що прийдуть багато глядачів, бо наша молодь дуже патріотична та свідома, — говорить координатор фестивалю, 24-річна Марина Резнік.

Організатором фестивалю є Вінницький козацький полк імені Івана Богуна.

— На концерт запросили культовий рок-гурт "Кому вниз", що співає в стилі фольк-готики. Також виступить мандрівний поет і кобзар 31-річний Віктор Пашник, відомий після перемоги на пісенному конкурсі авторських пісень "Червона Рута-2003". Він кілька років подорожував Європою автостопом, часто виступає просто неба, — додає писар полку імені Івана Богуна, Михайло Рюхов, 24 роки.

На концерт вхід безкоштовний. Початок о 17.00.

Зараз ви читаєте новину «Вірші Шевченка заспівають рокери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути