середа, 23 січня 2008 17:48

Вінницьким даїшникам забракло зимової форми

Державтоінспекція Вінниччини додатково замовила в Черкасах зимовий одяг. На складі забракло 10 зимових спецформ малих 46–48 розмірів.

— Не вистачило працівникам, які тільки до нас прийшли, — каже начальник обласного ДАІ Віталій Сіманчук, 37 років. — У Черкаському управлінні знайшлися підходящі розміри. От ми  і попросили нам їх передати. Днями його мають уже привезти. До цього хлопці побудуть у штатському.

Зимовий одяг працівників ДАІ шиють із цупкої тканини, яка не пропускає вологу. Штани-комбінізон утеплені синтепоном. Куртка підбита штучним хутром. На ній нашиті світловідбиваючі смуги.

— Років десять тому видавали тулупи. У них тепло було стояти в мороз, але незручно, — зауважує підполковник обласного ДАІ Володимир Мотичко. — Затримувати правопорушників було важко, бо в такому далеко не побіжиш. А тепер дизайнери придумали короткі куртки з резинкою по низу. Рухатися в них зручно.

Зараз ви читаєте новину «Вінницьким даїшникам забракло зимової форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути