пʼятниця, 07 вересня 2007 07:16

Віктор Магденко потонув через місяць після весілля

Жителя села Примощаниця Барського району 34-річного Віктора Магденка дві доби не могли знайти в ставку. На пошуки довелося викликати водолазів з обласного МНС.

— Він ловив рибу на ставку в нашому селі Верхівка, але риба виявилася сильною і потягла вудку у воду, — розповідає начальник сільського поштового відділення Антоніна Балакар. — Він поплив за нею, пірнув і не винирнув. Хлопці кинулися за ним. Але Віктор заплив надто далеко.

У селі дружині Віктора, 36-річній Наталі Магденко, дуже співчувають. Кілька років тому вона розлучилася з першим чоловіком-алкоголіком. Мала вже 13-річного сина та 12-річну доньку. Віктор Магденко жив у Барі. Наталя там працювала швачкою. Місяць тому вони побралися. Оселилися в селі у дружини.

— Він тільки півроку назад почав нове життя, — зітхає начальник Барського поштового відділення Ніна Кулецька, у якої поштаркою працює мати загиблого. — Вийшов із тюрми, де сидів за щось дрібне. Став на путь праведний. Мати нарадуватися не могла. Але йому все життя не щастило. Одразу після першого одруження в тюрму посадили. А це ніби виправився, тільки б жити.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Магденко потонув через місяць після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути