Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 14:42

Валерія Андрусишина закопали в кар"єрі

3 жовтня в селі Сапіжанка Шаргородського району знайшли закопане тіло Валерія Андрусишина.

— Галя Залецька недавно купила біля нас хату, — розповідає сусід Іван Онуфрійчук. — Раньше вони із Валєрою жили в іншому кінці села.

У серпні Залецька поїхала на заробітки до Києва, на господарстві залишила чоловіка.

— Галя одолжила гроші на будинок у Валєриних родичів, хтіла віддати до нового року, того й поїхала на заробітки, — додає Онуфрійчук. — Моя жінка часто ходила до сусідів закривати на ніч курей. Кілька разів бачили біля хати Галіного брата — Миколу Залецького. Коли спитали в нього, де Валєра дівся, сказав, що поїхав до Галки в Київ.

На початку жовтня жінка приїхала додому, чоловіка не застала.

— Зразу думала, що Валєра поїхав до родичів у Козятин, — розповідала жінка правоохоронцям. — Та на слєдующий день приїхала його сестра із Козятина. Тоді стали шукати.

Жінки звернулися в міліцію. Тіло чоловіка знайшли наступного дня в глиняному кар"єрі. Зверху його притрусили землею та листям. У вбивстві підозрюють Миколу Залецького. Він судимий за вбивство матері. Звільнився 2005 року. Жив у будинку матері, часто випивав.

— Підозрюваний зізнався, що прийшов до будинку сестри і заявив Валерію, що він тут господар та став гнати того із будинку, — розповідає начальник Шаргородського райвідділу Олександр Намакарський, 33 роки. — Чоловіки стали сперечатися, й Михайло вдарив співмешканця сестри по голові. Той втратив свідомість і помер. Серед ночі Михайло відніс  тіло чоловіка у кар"єр.

У вбивстві Михайло Залецький зізнався. Він перебуває в Шаргородському райвідділі міліції.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Андрусишина закопали в кар"єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути